ÇANAKKALE / YENİCE - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

YENİ MAH. MEHMET BODUR CAD. NO 7 YENİCE / ÇANAKKALE
Vizyon
Demokratik, yaratıcı kişilik eğitimini esas alan, evrensel eğitim öğretim ilkeleri doğrultusunda sürekli gelişime dönük öğrenen okul modeli ile bilgi toplumunun örnek ve lider okulu olmaktır. Aynı zamanda Akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle her kesim tarafından kabul gören ve tercih edilen proje temelli bir okul olmaktır. TEMEL DEĞERLERİMİZ: Atatürk ilkelerine bağlı ve ülkesini seven, Ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş ve bunları davranış haline getirmiş olan, İnsan merkezlilik Sorumluluk bilincine sahip, Karar alma sürecinde ortak akıl kullanan, Araştıran ve sorgulayan, Çalışanlarının görüş ve önerilerine değer veren, Başarıyı paylaşan, destekleyen ve ödüllendiren, Yardımlaşma ve dayanışma kültürü yüksek, "Biz" bilincinde olan, Paydaşlarını, destekçisi ve yönetim ortağı olarak gören, Katılımcı, hoşgörülü, yapıcı, Problem çözme becerisi yüksek, Sorumluluk bilincine sahip, Mütevazı, Erişilebilir, Aidiyet duygusuna sahip, Yeniliğe açık ve gelişime uyumlu, Liderlik özelliği olan, İletişim becerisine sahip, Ekip çalışmasına yatkın, Girişimciliği destekleyen, Doğru düşünen ve etkili karar alan, Öğrenen ve öğreten, Mesleki yeterliği olan, Meslek etiğine sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak için çalışan, yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren, tecrübeli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş , proje temelli bir eğitim kurumuyuz.
eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerine sahiptir.
09.00-15.00
Merkez
İlçe merkezine uzaklık :0 İl merkezine uzaklık: 86 km
Proje Çalışmaları
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor ve Geri Dönüşen Kahramanlar eTwinning projesi yapılmaktadır.
Kitaplar Canlanıyor Projesiyle Avrupa Kalite Etiketi kazanılmıştır.